Renovations

STS Apartment

Renovations

YEAR
2018

TYPE
Interior renovation

SURFACE
59,90 m2

PHOTOGRAPHY
Sonsoles Miguel
www.sophiaproduccions.cat

PROJECT COLLABORATORS
Silvia Maisonave, Architect

Complete renovation of a flat at Gràcia neighborhood in Barcelona. With the renovation, we change the original distribution to adapt it to the new needs of our clients. We decided to leave out the installation space and a small room poorly ventilated to get a full kitchen directly connected to the living space, three bedrooms, two bathrooms and a dressing room. The built-in wardrobes are eliminated in the rooms facing the interior courtyard to get an intermediate space, which connects all the rooms, with a flexible use and connection between the different activities of the house. With the new distribution we conservate the advantages of the original construction that offer cross ventilation and ventilation and natural lighting in all rooms are enhanced.